Представяме поредица от статии и кратки блиц интервюта за всички културни дейци и творци, които застават зад каузата ни #да защитим българското 🇧🇬 На фокус: Александър Георгиев – A.L.E.K.S ❤️

🔹1. Кой е Алекс?

Едно нормално 21 годишно момче, влюбено в музиката.

🔹2. В какъв етап от живота ти те заварваме?

Последните няколко месеца, животът ми изцяло се промени… Сега, вие ме заварвате в етап, в който се изправям на краката си и смело продължавам напред – вървейки по пътя си и създавайки искрена музика. Даже, в етап, в който записвам дебютния си албум, пускам студиен концерт, снимам видеа и следователно, етап, в който съм напълно щастлив.

🔹3. Какво те накара да застанеш зад каузата ни #дазащитимбългарското?

Винаги съм ценял изкуствата и творчеството на хората! Смятам, че тези прекрасни неща изискват доста смелост, много труд и желание и заслужават да бъдат подкрепяни! Аз обичам всичко българско и смятам, че светът ще бъде омайван за пореден път, от всичко, което произлиза от България!

🔹4. Как се чувстваш в тази си визия?

Чувствам се… хахахах. Като цяло, често нося балтони, но никога не съм експериментирал толкова с цветове! А качулката също е сходна с моя стил – зеленка и свежа, Хаха.

🔹5. Сподели за твои бъдещи изяви, проекти?

В момента се чувствам изключително окрилен, тъй като, съвсем наскоро, завърших дебютния си албум, който предстои съвсем скоро да бъде споделен с вас. Освен това преди броени дни снимахме и музикален клип за пилотния сингъл от албума – Gone, който още по-скоро ще видите! Очаквайте още искрена музика още много емоции!

🔔Визията на @A.L.E.K.S може да намерите на

gallery28online.com

Като в раздел артисти потърсете:

💥 By Todor Tumbalev

Фотограф:@kristina.likova.photography

Локация и храна: ресторант Айлякрия – кв.Капана, Пловдив @aylyakria

Discussion

0 people talking