Представяме поредица от статии и кратки блиц интервюта за всички културни дейци и творци, които застават зад каузата ни #да защитим българското 🇧🇬 На фокус: Александра Иванова ❤️

🔹1.Коя е Александра?

Много интересен и труден същевременно въпрос…
Александра е човек, който обича да влиза от роля в роля, да експериментира, да пее, да изследва себе си, да се развива духовно и емоционално.

🔹2.В какъв етап от живота ти те заварваме?

Може би в най-креативния до момента, колкото и абсурдно да звучи в тази ситуация, в която се намираме. Чувствам свобода и не усещам границите, които егото често ни залъгва да си поставяме.

🔹3.Какво те накара да застанеш зад каузата ни #дазащитимбългарското?Срещите ми с изключителни творци в Галерия 28 ме накара още повече да ценя българското. След безброй разговори с тези талантливи, амбициозни и отдадени хора в мен се породи силно чувство на симпатия и възхищение към труда, любовта и времето, които влагат в своите мечти.

🔹4.Как се чувстваш в тази си визия?

Чувствам се прекрасно в тази, до някаква степен, нова за мен визия. Тодор Тумбалев е чудесен творец, но преди всичко много топъл и земен човек.
Щастлива и горда съм, когато познавам от първо лице хората, чиито дрехи обличам. Това прави усещането някак лично и още по-специално!

🔹5.Сподели за свои бъдещи изяви, проекти.На скоро стартирах свой You Tube канал Alexandra Ivanova, където творя и се забавлявам с любими хора.
В момента подготвям и своето дебютно авторско парче. Това пък е моята нова страст и нещото, което истински ме вълнува и ме кара да се чувствам щастлива.
Разбира се липсва ми сцената, срещата с хората, енергията, която разменяме, но вярвам, че по-добрите времена са пред нас!

🔔Визията на @Alexandra Ivanova може да намерите на

gallery28online.com

Като в раздел артисти потърсете:

💥 By Todor Tumbalev

Фотограф:@kristina.likova.photography

Локация и храна: ресторант Айлякрия – кв.Капана, Пловдив @aylyakria

Discussion

0 people talking