Представяме историите на българските автори, участници в платформата gallery28online.com. На фокус: Гергана, която стои зад бранда Кръгче ❤️

🔹1.Представи се.

Казвам се Гергана на 28 години от Пловдив. Завършила съм моделиер – конструктор тук, а през 2014 година стартирах ,,Кръгче,,

🔹2.Какво те вдъхнови да създадеш бранда?

Израстнах с баба шивачка и звука от шиенето на машина и за мен беше естествено да вдъхна нов живот на шевната й машина, след като тя си отиде. Самата идея за името също си дойде от само себе си, кръгчето е символ на безкрайност и едновременно символ на единство. Елемента на безкрайността го използвам и в това, че няма подгъви и завършващи шевове по тениските ми. Всяка една се шие отделно и рисувам на ръка.

🔹3.Какво послание искаш да остави у хората?

Искам да оставя посланието у хората, че всяка част от живота ни е като бял лист хартия, върху който всеки има неограничената възможност да покаже себе си. Всеки, който е открил нещо или се е припознал в енергията и цялостната визия, която се опитвам да предам през Кръгче, ми носи чиста радост. Аз показвам моя свят чрез моята работа, която е и ежедневие и начин на живот.

🔹4.Кое ти дава смисъл да продължаваш да създаваш?

Чувството, че няма друг вариант. Късметлийка съм, че никога не съм се замисляла какво да работя, просто правех това, което ми идва отвътре. Подкрепата на хората и срещите с всички, тази енергия ти дава сили да продължаваш всеки ден.

🔹5.Защо предпочете да останеш и да твориш в България?

Винаги съм се чувствала уютно в Пловдив, тук си е моето място за творене.

Прекрасното творчество на Кръгче може да откриете ТУК ❤️

#дазащитимбългарското

Discussion

0 people talking