Представяме историите на българските автори, участници в платформата gallery28online.com. На фокус: Гергана, Цветан и Валентин, които стоят зад бранда Трето Колело ❤️

🔹 1.Представете се.

Зад идеята стоим трима приятели – една двойка (Гергана и Цветан) и “третото колело” (Валентин). И тримата сме от Шумен и се познаваме от повече от 6 години.

Валентин е на 21 години и все още е студент по бизнес в УНСС. Това е човекът, който се грижи за комуникацията с партньорите ни, както и продуктите ни да са опаковани подобаващо и доставени навреме.

Гергана е на 22 години и през лятото завърши интериорен дизайн в Kingston University, UK. Тя отговаря основно за позиционирането ни в социалните мрежи и за комуникацията с клиенти.

Цветан е на 24 години и е графиченият дизайнер зад бранда. Визуалната комуникация на “Трето Колело”, сайтът и рекламата ни са част от нещата, за които се грижи той. Цветан завърши преди няколко години, също Kingston University, UK.

🔹 2.Какво ви вдъхнови да създадете бранда?

Бяхме работили заедно по няколко проекта преди това, които се получиха добре, и решихме, че е време да създадем нещо по-голямо и вълнуващо. Отне време да избистрим идеята и да се фокусираме само върху българската култура. Често получаваме въпроса: “Вие сте толкова млади, какво знаете пък за старите филми и литература?”, а всъщност, точно от там идва вдъхновението ни. Искаме да събудим интерес у по-младите, като нас, и да поддържаме заедно българската култура жива, както и да припомним на по-възрастните вечните български класики и да им покажем, че няма да бъдат забравени.

🔹 3.Какво послание искате да оставите у хората?

Може би този отговор ще се препокрие с предния. Искаме да събудим любопитството на хората – да ги предизвикаме да гледат филми, да четат книги, да слушат музика и да си припомнят великите български артисти. Стремим се да запазим тази част от българската култура за поколенията и да я направим максимално вълнуваща, за да предизвика интереса им.

🔹 4.Кое ви дава смисъл да продължите да създавате?

Удовлетворението, което носи комуникацията с хора, които сме вдъхновили да изгледат, прочетат или слушат произведение, което сме споменали. Това значи, че вървим на прав път и ни мотивира да създаваме още и да го правим все по-добре.

🔹 5.Защо предпочетохте да останете и да творите в България?

Всъщност “Трето Колело” започна разпокъсано – 2/3 във Великобритания и 1/3 в България. По стечение на обстоятелствата, всички се озовахме на едно място – България, което допринесе много за развитието на бранда. На този етап, имаме големи амбиции свързани с “Трето Колело”, които биха станали реалност, само ако сме всички заедно.

Прекрасното творчество на Трето Колело може да откриете ТУК ❤️

#дазащитимбългарското

Discussion

0 people talking