Представяме историите на българските автори, участници в платформата gallery28online.com. На фокус: Маргита, която стои зад бранда MG ❤️

🔹1.Представи се.

Аз съм Маргита. И по професия съм актриса. Но ме занимават и хиляди други неща. Фехтовка, испански език, барабани, плетене с пръсти.

🔹2.Какво те вдъхнови да създадеш бранда?

Само преди няколко месеца се научих да плета с пръсти. Тогава, по време на големия локдаун, направих сама първите си несесери за баня. После започнах да плета и собствени модели чанти. @mg.np.official. Използвам само коноп и рециклиран памук. Откри ми се цял един нов свят. Започнах да се интересувам от авторски продукти, което доведе до чисто ново отношение като цяло.

🔹3.Какво послание искаш да остави у хората?

Less is the new more. Не количество, а качество и оригиналност. Естественост и оттам свободата да бъдеш себе си и по този начин различен.

🔹4.Кое ти дава смисъл да продължаваш да създаваш?

Решила съм да не правя повече компромиси с това, което ме заобикаля. Следвам собствен път, в който най-интересни са непознатите разклонения.

🔹5.Защо предпочете да останеш и да твориш в България?

Тук работя и живея. Тук е базата, от която мога да отида, където си поискам. В пряк и преносен смисъл. А и мисля, че именно тук има нужда от такива като мен. Просто засега така ми харесва.

Прекрасното творчество на MG може да откриете ТУК ❤️

#дазащитимбългарското

Discussion

0 people talking