Представяме историите на българските автори, участници в платформата gallery28online.com. На фокус: Мила, която стои зад бранда The Print Shop ❤️

🔹1.Представи се.

Здравейте, казвам се Мила Пенкова, на 22 години и в момента съм студентка 3ти курс по Фотография в Академия за Музикално, Танцово и Изобразително Изкуство, град Пловдив.

🔹2.Какво те вдъхнови да създадеш бранда?

Идеята да създавам принтове се зароди доста наскоро, като цялостната визия на The Print Shop е да предлага нещо по-различно и необикновено, което всеки може да окачи в дома си или желаното от него място, като го направи по-уютно и същевременно нестандартно. Всеки една творба е авторска фотография вдъхновена от различни форми, ежедневни и житейски случки, както и природата, тъй като една от серията принтове е тясно свързана със симбиозата между човека и цветята.

 

🔹3.Какво послание искаш да остави у хората?

Бих желала хората да почувстват това, което виждат в моите принтове. Да могат да се замислят, да интерпретират онова, което е пред тях, като то да оставя емоция след себе си. Бих искала да ги накарам да се припознават в това, което виждат и това от своя страна да ги вдъхновява.

🔹4.Кое ти дава смисъл да продължаваш да създаваш?

На този въпрос бих отговорила може би малко тривиално, но все пак това е всичко около мен. Природата, хората, цветята, различните форми. Фотографията наистина е моята страст и вдъхновение да създавам различни и нови проекти.

🔹5.Защо предпочете да останеш и да твориш в България?

Още когато завършвах гимназия реших, че на този етап предпочитам да остана в България, тъй като бях запленена и от Пловдив като град с толкова история и култура. Все още съм студентка тук и се опитвам да се реализирам на територията на нашата страна, но това ме мотивира и кара да се стремя към успех.

 

Прекрасното творчество на The Print Shop може да откриете по-долу както и TУК ❤️

#дазащитимбългарското

 

 

Discussion

0 people talking