Представяме историите на българските автори, участници в платформата gallery28online.com. На фокус: Тодор, който стои зад бранда By Todor Tumbalev ❤️

🔹1.Представи се.

Казвам се Тодор Тумбалев. Амбициозен мечтател, който вярва в това, че всичко е постижимо. От друга страна човек, който е здраво стъпил на земята. Знам, че успехът не е някакво състезание, а дълъг път. За мен щастието е резултата от удовлетворението, че вървиш по своя път, а не в предначертани коловози. Стремя се да бъда буден, да мисля и разсъждавам. Смятам че така успявам да съхранявам себе си и енергията си.

🔹2.Какво те вдъхнови да създадеш бранда?

Чрез Бранда By Todor Tumbalev изразявам себе си. Брандът е създаден, за да отрази вижданията ми за това как трябва да се облича един мъж/жена. Това е призмата, през която аз виждам облеклото. А то е изразяване на личността. И за това дрехите, които създавам, са вдъхновени от различни ярки индивидуалности или от мен самия. Защото всеки човек е необикновен, а дрехата е важна част в това да се почувстваш специален, различен… себе си! В допълнение 8те години живот в Лондон са оставили отпечатък върху съзнанието ми. По специално квартал наречен Shoreditch. Място изпълнено с цвят, креативност и много класа и усет за мода. За това и комбинацията между цвят, качествени платове и класически форми е акцента на бранда.

🔹3.Какво послание искаш да остави у хората?

Бъди различен. Бъди себе си!

🔹4.Защо предпочете да останеш и да твориш в България?

По-скоро следвам вътрешното си желание за изява на идеите си. Смисълът е в това да правиш това, което харесваш, обичаш!

🔹5.Защо предпочете да останеш и да твориш в България?

В днешно време локацията за даден бизнес е все по-незначителна. Така че защо да не бъда тук при семейство и приятели. Мястото, където в момента се чувствам най-добре!

Прекрасното творчество на By Todor Tumbalev може да откриете ТУК ❤️

#дазащитимбългарското

Discussion

0 people talking