Представяме историите на българските автори, участници в платформата gallery28online.com. На фокус: Габриела, която стои зад бранда Vicious Intent ❤️

🔹1.Представи се.

Здравейте и благодаря Ви за това интервю!

Казвам се Габриела Попова, живея и творя в София, България. По професия съм стилист/ декорато и през целия ми съществен живот съм била обградена от дрехи и мода.

Аз и съм лицето зад Vicious Intent , създаващо малко по-нестандартни аксесоари.

 

🔹2.Какво те вдъхнови да създадеш бранда?

Идеята, че нещо нестандартно и провокативно,като харнес аксесоарите може да намери мястото си в ежедневието ни! Да бъде този различен аксесоар, който да разчупва ежедневните ни визии и да добавя доза екстравагантност.

🔹3.Какво послание искаш да остави у хората?

Мотото на бранда ми е “Be different, enjoy yourself!” . Посланието, което се опитвам да оставя у хората с Vicious Intent е, че аксесоарите и дрехите трябва да бъдат нашето поле за експерименти и забавление!

🔹4.Кое ти дава смисъл да продължаваш да създаваш?

Невероятните хора и артисти с които се запознавам всеки ден покрай работата ми с хранес аксесоарите.

Вие, които приехте идеята ми, видяхте потенциала в мен и щурите ми продукти и разбира се всички страхотни хора, които мога да нарека мои “доволни и щастливи клиенти”.

Накратко казано, всички които са толкова смели като мен да експериментират с външния си вид и да се забавляват с това.

🔹5.Защо предпочете да останеш и да твориш в България?

В България в последните години се зароди страхотна общност от млади, позитивни и креативни хора, които работят усърдно и се опитват да покажат, че в прекрасната ни страна място за артистичност има! Виждам и все повече хора да приемат това творчество, което страшно много ме радва. Вярвам, че ако преследваш мечтите си, със старание и труд ще постигнеш страхотни резултати, където и да се намираш.

За това, като млад артист с радост заставам и зад вашата кауза- #ДАЗАЩИТИМБЪЛГАРСКОТО

 

Прекрасното творчество на Vicious Intent може да откриете в снимките по-долу както и ТУК ❤️

#дазащитимбългарското

Discussion

0 people talking