Представяме поредица от статии и кратки блиц интервюта за всички културни дейци и творци, които застават зад каузата ни #да защитим българското 🇧🇬 На фокус: Илин Папазян – Ниньо ❤️
🔹1.Кой е Илин ?
– Хаха…Илин е с една дума – Ниньо! На чист български – дете, което по детски си играе с музиката и иска да прави всичко, що има на света!

🔹2.В какъв етап от живота ти те заварваме?
– Към средата на студентството, когато започвам да виждам пътя с разклоненията, по които искам да вървя, ръка за ръка с вдъхновението си!

🔹3.Какво те накара да застанеш зад каузата ни #дазащитимбългарското?
– Като артист защитавам тезата, че всички сме заедно в това чудо – изкуството и трябва да си помагаме, за да вървим напред към по-големи висоти! Та, всъщност съвсем естествено за мен е да подкрепя подобна инициатива с две, гордо-вдигнати ръце!!

🔹4.Как се чувстваш в тази си визия?
– Обичам да ми е широко и комфортно, да чувствам свободата дори в дрехите си! Интересна е идеята за дизайна на Paga. Чувствам се “себе си”! И определено подкрепям слогъна, та ще добавя към това:
– Make art, not war! #artisawayofsurvival

🔹5.Сподели за твои бъдещи изяви, проекти?
– В момента съм в процес на размисли и проектиране на хубави неща, които да представя на българската публика! Надявам се само тя да е готова да се смее, да плаче, да танцува и да ритмува с музиката ми!! Пък, каквото сабя покаже!

🔔Визията на @Ninio Ilin Papazyan може да намерите на

gallery28online.com

Като в раздел артисти потърсете:

💥 PAGA

Фотограф:@kristina.likova.photography

Локация и храна: ресторант Айлякрия – кв.Капана, Пловдив @aylyakria

Discussion

0 people talking