Представяме поредица от статии и кратки блиц интервюта за всички културни дейци, творци и страхотни хора, които застават зад каузата ни #да защитим българското 🇧🇬  На фокус: Кристина Ликова ❤️

🔹1.Коя е Кристина?

Кристина е едно момиче, което е в търсене на баланс, доброто, любовта в себе си и другите, момиче, което се стреми непрекъснато да се развива и което обича работата си, природата, цветовете, децата, морето..

🔹2. В какъв етап от живота ти те заварваме?

Заварвате ме в период на работа и прескачане от проект на проект, което е голяма радост за мен. Постарах се, въпреки обстановката и събитията, които ни заобикалят, да продължа със снимането на фото интервютата в блога ми.

Работя и по различни проекти, с различни хора, благодарение на което ежедневието ми е пъстро и интересно.

🔹3. Какво те накара да застанеш зад кулисите на #дазащитимбългарското?

Откакто се занимавам с фотография, се срещам с различни талантливи и творящи хора. През цялото време съм се чувствала подкрепена от тях, много щастлива и благодарна за доверието, за това, че застават пред обектива ми и дават всичко от себе си. Връщам жеста с удоволствие, винаги съм отворена да подкрепя  талантливи творци и каузи, които си заслужават, а в България има толкова много хора, които са именно такива – талантливи и заслужаващи подкрепа.

Поздравявам ви за прекрасната идея, за мен беше удоволствие.

🔹4. Сподели за твои бъдещи идеи и проекти?

Имам два проекта, по които работя от няколко години, но не ми остава време да финализирам и да стигнат до хората. Надявам се, скоро това да се случи и наистина да бъдат полезни за тях, каквато и целта ми. Другите ми творчески планове са да продължавам работата по блога ми, което е много любима част от нея.

Страхотното творчеството на Кристина може да откриете в снимките по-долу, както и на :

Instagram : @kristina.likova.photography

Facebook: @kristinalikovaphotography

 

 

Discussion

0 people talking