Представяме поредица от статии и кратки блиц интервюта за всички културни дейци, които застават зад каузата ни #да защитим българското 🇧🇬  На фокус: Маргита Гошева ❤️

🔹1.Представи се…

Аз съм Маргита. Артист по интуиция. По професия -актриса.

🔹2.В какъв етап от живота ти те заварваме?

Месеците на принудителна изолация и невъзможния достъп до сцена и снимачна площадка ми подариха чисто ново хоби. Плетенето с пръсти. Един естествен израз на дългия период на преосмисляне на приоритетите и вътрешната нагласа.

🔹3. Какво те накара да застанеш зад каузата ни #дазащитимбългарското?

Струва ми се идеална възможността най-после да концентрираме усилията и енергията си в нашите си български граници. Даден ни е шанс да направим мястото, където живеем и работим, по-красиво и одухотворено. Ако създаваш каквото и да е с внимание и естетична нагласа, ставаш пламък, от който е много вероятно да се запали някой друг. И така малко по малко светът се видоизменя. Искам да участвам в такива верижни реакции.

🔹4. Как се чувстваш в тази си визия?

Най-гъделичкащо е усещането да изработят лично за теб розово палто с инициали МГ. И да изплетат на чорапите и тениската ти кръгове и квадрати, които никой друг няма на тениската и чорапите си. Към тези подаръци прибавих и изработени от мен шапка и фенипек и…всичко си дойде на мястото.🔹5. Сподели за твои бъдещи изяви, проекти, спектакли, филми…

Предстоят представления на Закуска в Тифани, Одисей, Експрес ХХ век в Пловдив. Подписах договор и за последния трети филм от трилогията на Кристина Грозева и Петър Вълчанов с работно заглавие Триумф.Урок, Слава, Триумф. Не е зле като траектория. Следвам я.

🔔Визията на @margita_gosheva може да намерите в платформата ни gallery28online.com

Автори:

💥 Палтото
💥 Tg Handmadeart
💥 MG
💥 Fold Your Mind

 

Фотограф: @adrianayankulova_photography

Грим: @makeupdoroteyahristova

Discussion

0 people talking