Създай твоя магазин, лесно е.

Платформа с кауза за подкрепа на български автори.

Стани част от платформата Галерия 28 посветена изцяло на българското творчество и се свържи с твоята аудитория онлайн.

Реклама и Пиар

Регулярни кампании с популярни хора на изкуството, които застават зад каузата “да защитим българското” съвместно с авторите от платформата.

Маркетинг

Достигане до нова и разнообразна аудитория от потребители. Бързо и лесно общуване в платформата, което ще ти даде възможност да се фокусираш единствено върху създаване на страхотни продукти.

Съдействие

За лесната работа и развитие на твоя собствен магазин получаваш Наръчник с указания за ползване на платформата. Бърза комуникация с екипа на платформата при въпроси.

Повече за Галерия 28

Галерия 28 е функционално пространство, което сменя своя облик и концепция на 10, 14 или 31 дни. Намира се в кв.Капана в Пловдив, на ул.Железарска 29.

Мисии

Мисията ни е да ви запознаваме с талантливите българи останали да създават и да се развиват в страната ни.

Гостуващите творци отсяваме по качество и уникалност и са от всички сфери на изкуството.

Те имат нужда да бъдат споделени, точно за това винаги се чувствайте поканени!

Да обменим мисъл, идея и емоция с Истории на творби, които живеят и истории на творци, които се чувстват удовлетворени от постигнатите успехи, от това че са забелязани, чути и оценени.

Инициативи на Галерия 28

През 2019 година, Галерия 28 е инициатор на събитията “На кино пред Галерия 28”, които са част от Пловдив – Европейска столица на културата, както и част от културния календар на града. Те представляват поредица от прожекции на прецизно селектирано, българско, късометражно кино под звездите в кв.Капана. В присъствието на актьори от продукцията, публиката се запознава за пореден път отблизо с българското творчество в областта на киното.

През 2020 година, Галерия 28 участва в конкурс “Най-добър млад предприемач на град Пловдив” с идеята си за развитие на онлайн платформата Галерия 28. Като лауреат в конкурса, Галерия 28 получава финансиране за развитието на платформата за българско творчество и култура.

Текущи изложения – посети Фейсбук страницата ни като кликнеш ТУК

#да защитим българското

WATCH THE VIDEO

Създай магазин!

 

 

This is the name that customers see when purchasing your products. Please choose carefully.

Ще получиш на посочения мейл всичката допълнителна информация за регистрация в платформата. Повече информация за обработването на личните Ви данни може да намерите в нашата Политика за поверителност.