Представяме историите на българските автори, участници в платформата gallery28online.com. На фокус: Радостина, която стои зад бранда ПАЛТОТО❤️

🔹1.Представи се.

Казвам се Радостина Атанасова. Завършила съм специалност „Моден Дизайн“ към Технически университет Триер, Германия.

🔹2.Какво те вдъхнови да създадеш бранда…?

Започнах да шия палта за мен и в последстие за приятелки. ПАЛТОТО се роди като естествено продължение на това ми начинание. Вдъхновяват ме вълнените платове, цветовете и непреходността на палтата. Едно качествено ушито палто може да бъде носено години и дори десетилетия наред и да бъде предавано през поколенията. Изработката му е предизвикателство и вдъхновение за мен.

🔹3.Какво послание искаш да остави у хората?

Искам да оставя послание за топлина и стил, за наслада в зимните месеци. Искам ПАЛТОТО да бъде подарък за Жената, един комплимент към нея, с нотка индивидуалност.

🔹4.Кое ти дава смисъл да продължаваш да създаваш?

Мотивира ме положителната обратна връзка с хората, които са избрали да закупят палто от мен – това, че продуктът ми се цени; подкрепата на семейството ми; вътрешното ми желание за реализация и удовлетворението от това.

🔹5.Защо предпочете да останеш и да твориш в България?

Избрах да се върна и да живея в България, защото тук се чувствам на мястото си и вярвам, че възможности има навсякъде. Не мисля, че животът в чужбина е решение на проблемите, а по-скоро бягство от тях. Има много хора, които творят и успяват в България, и аз искам да съм една от тях.


Прекрасното творчество на ПАЛТОТО може да откриете ТУК ❤️

#дазащитимбългарското

Discussion

0 people talking