Представяме историите на българските автори, участници в платформата gallery28online.com. На фокус: Силвия, която стои зад бранда ЧУК Силвия Илиева ❤️

🔹1.Представи се.

Здравейте, казвам се Силвия на 38 години, майка на две деца иииии наистина обичам да правя бижута…Към момента творя в Бургас, нооо….по-интересното е , че го правя в автосервиз!

🔹2.Какво те вдъхнови да създадеш бранда?

Винаги съм правила някакви неща, обичам да творя, ноо…времето все не стигаше. С втората бременност се наложи да постоя вкъщи иии така започна всичко, дадох път на вдъхновението! С раждането на дъщеря ни, се родиха и идеите…Отделих почти две години за да се уча…след това показах нещата си и почти 3 години вече продължавам да го правя.

🔹3.Какво послание искаш да остави у хората?

Повечето послания хората сами оставят за себе си или скъпи хора върху бижутата или пък припознават точно това, от което имат нужда, като послание. В голяма част от случаите изработвам бижуто по индивидуална поръчка..това всъщност обичам най-много! Зад някои бижута стоят дълги и интересни истории и точно там се крие посланието! Всичко това “обличам” в подходящ модел/структура, допълващи стила на човека! Тук стои и идеята за силата на думите!

🔹4.Кое ти дава смисъл да продължаваш да създаваш?

Удовлетворението, новите запознанства/истории. Вдъхновенията. Възможността да дадеш израз на мисли, чувства, състояния с ръцете си…и след това да погледнеш отстрани!

🔹5.Защо предпочете да останеш и да твориш в България?

Предполагам заради : “Вярата, Надеждата и Любовта”

Прекрасното творчество на ЧУК Силвия Илиева може да откриете ТУК ❤️

#дазащитимбългарското

Discussion

0 people talking