Shipping Policy

Всички доставки на територията на България се извършват от куриерска фирма СПИДИ.

Доставката се извършва до посочен адрес или избран офис на СПИДИ.

Работни дни: От Понеделник до Събота.

Срок за доставка

Всяка поръчка се изпраща до 5 работни дни от получаване на плащането.

Поръчките направени в събота и неделя се обработват в понеделник

Поръчки направени през официални празнични дни или неработни дни се обработват в първия работен ден

Продукти поръчани чрез опцията “Made to measure” отнемат до 14 работни дни за да бъдат изпратени.

След потвърждение на поръчката ще ви уведомим за срокът за получаване на доставката. В случей на забавяне, ние ще ви информираме преждевременно за това.

Условия

Доставка за продукти над 99лв за територията на България е БЕЗПЛАТНА. Поръчки под 99лв се таксуват 4.99лв.

Всички подробности относно доставката ще бъдат уточнени в телефонния разговор за потвърждение на Вашата поръчка.

При желание на клиента, пратката може да бъде изпратена с опция “Експресна доставка” само за градовете, в които куриерска фирма СПИДИ има офиси.

Заявената при поръчка стока от Потребителя се доставя в подходящ вид на посочения от Потребителя адрес или офис за доставка в предварително уговорения срок за доставка. Поръчаният артикул се предава на адреса за доставка на Потребителя или на трето лице-представител на Потребителя, което приема и потвърждава чрез подписване на придружаващите пратката документи, служещи за потвърждението за получаване на пратката получаването от Потребителя.

В случай, че Потребителят не бъде намерен в срока за доставка на стоката или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Доставчикът се освобождава от задължението си да достави заявената стока.

Потребителят може да потвърди желанието си да получи стоката и след първоначалния срок за изтичане на доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.

При желание за замяна или връщане на закупени артикули от онлайн магазина, куриерската услуга във всички посоки е за сметка на клиента потвърждението по предходното изречение.


Return Policy

Всяка дреха от bytodortumbalev.com може да бъде върната или заменена в рамките на 14 дни от нейното получаване. Всеки артикул, който желаете да върнете или замените трябва да бъде в абсолютно същото състояние като в момента на получаване от клиента – нов, неупотребяван и с оригинални етикети. Всички разноските за връщането на стоката са за сметка на клиента, освен в случай на доставка на продукт, различен от поръчаният от клиента.

Всяка стока, която искате да бъде върната или заменена, трябва задължително да бъде с прикрепена форма (връщане или замяна). Моля изтеглете формата, попълнете и я изпратете на email info@bytodortumbalev.com

Моля имайте в предвид, че дрехи с петна или наранявания няма да бъдат приети и връщане на сумата няма да бъде възможна.

Не поемаме отговорност за зле и неправилно третирани дрехи, за това молим да следвате инструкциите за грижа, които сме посочили на този уебсайт.

За повече информация ни пишете на info@bytodortumbalev.com


Payment Options

By Todor Tumbalev keeps your payment information secure. Below are available payment options:

  • Плащане в брой при доставка.